tiistai 6. heinäkuuta 2010

Syömääääään!

Mä tykkään ruoasta ja pitkäaikaisena kasvisyöjänä ja versinkin nyt vegaanina sillä on tosi iso osa mun elämää. Ja niinhän sen pitäiskin olla. Ruoka, lepo ja aktivointi(ruumis ja mieli), siinä se pyhä kolminaisuus...okei, meni jo liian syväliseks. Ei ollut tarkoitus.

Mulle tulee turvallinen olo kun mulla on kaapeissa ruokaa. Ja paljon. Jääkaapissa ei saa olla liikaa, koska sitten mua pelottaa, että joku menee pilalle. Mun lapsuudenkodissa jääkaappi oli täynnä pilaantuneita juttuja ja minä siskoni kanssa heitettiin niitä salaa roskiin. Vanhempien mielestä mikään ei ikinä vanhentunut. Pakastimessa saattoi olla yli 10 vuotta vanha juusto, jota EI saanut heittää pois...yök.
Picture 721

Mä välillä ajattelen sitä, miten hyvin meillä olis asiat jos vaikka sota tulis. Mulla olis ruokaa kuukausiksi. Elintarvikelakot ei mua hetkauttaneet :)

Tällä hetkellä ykkössyömisiä on Yosan Paratiisi kaurajogurtti (69 kcal prk), vähäenergiset mehukeitot (alle 10 kcal/100 g), Alpro soijajogurtti (46 kcal/100g). Ja kovasti tykkään lähes kaikista kotim. tuoreista vihanneksista ♥ ja Kuppi Kuumaa tomaatti-basilika ja välimerenkeitoista. Hupsu!

Tylsä postaus. Haluan tehdä vastaavan käyttämästäni kosmetiikasta.

♥ R

ai nii, ne raksat on nyt ottanut sen hellan pois! Hiukan siidee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti