perjantai 16. heinäkuuta 2010

Perjantai, viikko loman alkuun!

Syön ituja, mansikoita, eilistä parsakaalisokekeittoa (rakastan parsakaalia!) j apuolukka-päärynäsosetta. Melkonen annos, saa nähdä miten jaksan.

Eilen otin kuvia ihan Teitä varten, eikö olekkin hauskaa! Tuossa toinen uusista T-paidoistani. Ei ole kovin hyvä tuotekuva, mutta muissa multa puuttu pää, tai olin muuten vaan ihan täysmolon näköinen, joten tuohon saatte tyytyä. Siinä lukee: Whoa! It's like I'm in a comic book. Hauska. Tänään mulla on toinen uutukainen päällä. Siitä kuva sitte joskus.

Eilen olin Kenain kanssa puistossa, siellä oli myös yks tosi nätti narttu, Iida nimeltään. Siinä vähän sen omistajan kanssa juteltiin ja kävikin sitten ilmi, että Iida on just se Iida, johon me ensimmäisenä iskettiin silmämme. Eli me oltiin ottamassa Iida meille, kunnes saatiin kuulla sen menneen jo. Mutta se onkin muuttanut ihan meidän lähelle ja käy "veljensä" Jukan kanssa samassa koirapuistossa kuin mekin! First kiss

Mulla on ollut tosi tuottamaton olo, on liian kuuma ja mä olen aivan liian levoton. Mistää ei tule mitään. Tänään Jumboon hakemaan Stockalta mun kulho (ihanaa!) ja jotain ruokaa ja ehkä ravintolaan. Mulla on ihan kumma suhde nyt noihin ulkosyömisiin. Mä ajattelen sitä koko ajan, haluan mennä, mutta sitte iskeekin paniikki, kun ei pääse itse valvomaan mitä siihen tulee. Ei siitä sitte sen enempää.

Huomenna olis "polttarit"! Siis minä olen kyllä jo naimisissa, mutta nyt on sitte ennen hääjuhlia kavereitten järjestämää kivaa. On ihanaa kun on niin kivat kaverit, ettei mun tarvii kauhulla niitä jännittää, vaan ennemminkin toisin päin. Jotain kivaa niillä varmasti on.

Pari mansikkaa jäi ja puolet keitosta. Ei paha. Kummallinen hötöinen olo.

♥ Raisa

jk. anteeks, et on jotenkin niin negatiivissävytteinen nyt tää postaus. Viikonloppuna pääsee oikein kunnolla leipomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti