maanantai 27. syyskuuta 2010

Viikonlopun jälkeen

Heipsistä jälleen!

Eka normaali työpäivä uudessa toimistossa! Edelleen tykkään. Päivä alkoi henkilökuntapalaverilla. Se aiheuttikin hienoisen paniikin aamutoimissa. Normaalisti otan ihan iisisti ja nautiskellen aamujuttujen kanssa, mutta nyt (onneksi) muistin, että oli "tärkeä" kokoontuminen heti aamusta. Aamupala pulloon ja pyörän päälle. Olin täsmällisesti ajallani toimistolla, vaatteita en kerinnyt vaihtamaan, joten olin kovin sporttisen näköisenä juoksuhousuissani ja kirjavissa säärystimissä. Ai nii, mulla on vasen nilkka paketissa, kun eilen menin kaatumaan juoksulenkillä (pitkä, ärsyttävä tarina) enkä malttanut luovuttaa siihen vaan kävelin (nilkutin) kivun pois ja juoksin tän vuoden pisimmän lenkin! Lopuks vielä vedin sellaset spurtit että endorfiineillä olisin voinut huumata kokonaisen pupulauman! Ja sitte tuli jalka kunnolla kipeeks ja illalla se oli ihan turvonnut. Mutta nyt parempi.

Palaverista jouduin lähtemään ennen aikojani pois, kun oli spykiatrille aika. Sen mielestä mä olen ihan ok, mutten ihan niin onnellinen kuin mun pitäis olla. Juttelu jonkun kanssa auttais saamaan asioita kohdalleen. Ja sitten se oli sen verran huolissaan mun kehonkuvasta (vai mikä se nyt oli) että asia ei jäänyt siihen, mutta ei teidänkään nyt ihan kaikkea tarvii minusta tietää! ;)

Söin jo! Heips!

(j.k. toimari hommaa vähän väliä toimistolle jos jonkin sorttista herkkua, kakkua sun muuta. Tiedän, että se tietää mun olevan vegaani, ja silti se ei mitenkään ole ottanut mua huomioon. Melkosen paska, eikö? Vai olenko mä paska, kun oletan toisten ottavan mun "vapaaehtoisen" dieettini huomioon? Mut eiköhän se niin mene, että jos joku välittää niin silloin se ottaa toiset huomioon ja jos taas ei vois vähempää kiinnostaa, niin tämä on hyvä keino se osoittaa?)

(j.k 2 Animalialta tilattiin leipomuksia ens maanantaina olevaan Eläinten Päivän tempaukseen!)

♥ Hullu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti