perjantai 10. syyskuuta 2010

vittupillusaatana


Picture 932
Originally uploaded by Pinkkisfun
Eikö ole ihana otsikko. Mä olen nyt päättänyt ottaa vallan tästä mun blogista. Mä vieläkin yritän Pinkkis-sievistellä tätä. En enää. Nyt mä kiroilen ja kiukuttelen ja olen just niin kamala ja ongelmainen kuin oikeastikkin! Ettäs tiiätte.

Mä en kyllä jaksa kertoa mikä mua tolleen kiukuttaa, mutta työasioihin se liittyy. Tai siis yhteen nahkikseen. Nahkakuulaan. Saatanan hirmuvaltiaat, pakkotajapaskiaiset.

Eilen illalla taas joku vittu hajos, en tajuu. (toivottavasti mun ystävät ei lue tätä ja huolestu, mä olen kyllä ihan kunnossa ja selviän tästä - älkää siis lukeko pidemmälle tätä postausta!)
Katottiin leffaa, söin jogurtin ja neljä palaa suklaata ja hempeiltiin Chrisin kans. Vahingossa näin heijastukseni ikkunasta ja vittu teki niin pahaa. Jälkeenpäin menin vessaan itseäni itkemään ja sitte piti päästä juoksemaan se inho pois. Jotenkin tuntuu, että tasapainottelisin hyvän ja pahan välillä. En tiedä enkä ole ihan varma, että haluanko tietääkkään.
Mut taas toisaalta, että jos mä hallitsen stressiä ja puran pahaa mieltäni liikuntaan ja terveelliseen ravintoon ni onko se nyt niin paha? Keksin melko monta haitallisempaa tapaa, esim. uskonto, huumeet, alkoholi...repikää siitä! ;)

Eikö ole ihana kuva!

Tänään olin fysioterapiassa saamassa venyttelyohjeita selälleni. Sekin oli sitä mieltä, että harrastan liikaa liikuntaa. Pöh! ja Pöh!

Madeby:n kautta joku oli ostanut kolme korua kerralla! Ihanaa ♥ Vitsi, kun sais perheen elätettyä Pinkkiksellä...

R

j.k oli aivan ihana aamu, kunnes tulin töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti