tiistai 21. syyskuuta 2010

Viimeaikaisia ostoksia


Picture 941
Originally uploaded by Pinkkisfun
Syön linssikeittoa, 104 kcal/annos. Ettäs tiedätte. Lisäksi on sämpylä seitansalamilla, xxx kcal.

Olen viimeaikoina ostanut ihan liikaa taas kaikkea. Sama vanha virsi... Mut aika paljon liittyy joko Pinkkikseen tai vaatteisiin. Ja mä en juurikaan turhakevaatteita ostele, eli ihan tarpeeseen vaan. Enimmäkseen.

Noi heppakortit on ihan super (sateenkaari!) hienoja ja olivat vielä tarjouksessa! Niitä varten ostin sen kehyksenkin sunnuntaina. Jeesustarratkin on ihan mielettömiä! Ja myös tarjouksessa, 20 senttiä/arkki. Ja kattokaa tota tofu-korttipakkaa!! Ja isoa Rilakkuma -tarraa. Kyllä nyt kelpaa liimata tarroja... :)

Picture 940
Tässä sitten uusimpia kankaita. Eikö olekkin ihana toi Peppi Pitkätossu -kangas?! Olen ompeluissa niin pahasti jäljessä! Apua! Täytyy vähän ryhdistäytyä! Mutta kun tuntuu, et kun mä pääsen yläkertaan, niin kaikki aika menee siihen, et saan työpöydän raivattua...laitettua uudet jutut paikoilleen ja niiden paketointi romppeet siistittyä ja laitettua nekin omille paikoilleen. No, ihan pian varmasti keskityn taas enempi Pinkkikseen.
Ehkä se on tää syksy sellasta varastojentäyttöaikaa... ;)

Eilen kävin Hesyltä kattomassa tyttökania, mutta se olikin saanut jo uuden kodin. :(

Eilen oli myös potkukuntonyrkkeily. Se on kyllä niin ihanaa, paitsi parin kanssa tehtävä alkulämmittely. Sitä inhoon, koska siinä voi parikseen saada ihan kenet vaan, eli siis jonkun paljon sua isomman ja vahvemman...mutta se kun pääsee potkimaan ja lyömään...kissakurnauskis.

Paino lähtenyt laskuun ja kroppakin näyttää paljon kivemmalle varjoineen kaikkineen. Aion tällä viikolla juosta joka päivä. Eilen juoksin sinne salille ja sieltä lenkin kautta kotiin. Reipas!

♥ R

1 kommentti:

  1. I love these cute fabrics! specially the one with the happy turtle and LTS is a classic.

    VastaaPoista